Hoe vind je de goedkoopste zorgverzekering?

Hoe vind je de goedkoopste zorgverzekering?

Bij je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering ben je bij Overstappen Zorgverzekering aan het juiste adres. Bij ons vind je de goedkoopste verzekeringen, we vergelijken alle mogelijkheden op het gebied van dekking en premies. We helpen je bij het overstappen, onze gratis overstapservice zorgt ervoor dat jouw huidige verzekering wordt afgesloten en dat je nieuwe verzekering tijdig in gaat. Deze service is 100% gratis, jij hoeft alleen een verzekering te kiezen en wij regelen de rest.

Online overstappen

Overstappen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door jouw persoonlijke behoeftes aan te geven op onze website worden de beste opties voor je in beeld gebracht. Hierbij staat de goedkoopste aanbieding altijd bovenaan. Je krijgt meteen een beeld van de minimale kosten. Wat voor jou de goedkoopste mogelijkheid is, is niet vanzelfsprekend de voordeligste zorgverzekering voor iedereen, daarom kiezen veel mensen er ook voor om een zorgverzekering vergelijken.

Het resultaat wordt aangepast aan jouw voorkeuren. Dit is uiteraard bij iedereen verschillend. Door de verzekeringen te vergelijken kun je de beste en goedkoopste zorgverzekering vinden die past bij jouw wensen. Door meteen online over te stappen bij Overstappen Zorgverzekering heb je alles meteen geregeld. De rest doen wij namelijk voor je.

Persoonlijke situatie

Wees er zeker van dat de verzekering past bij jouw situatie. Wanneer je bepaalde zorg nodig hebt is het fijn dat deze zorg wordt vergoed. De allergoedkoopste verzekering is niet voor iedereen een goede optie. Zeker bij personen die weten dat ze extra zorg behoeven, is het van belang dat hiermee rekening wordt gehouden bij de keuze. Ben jij ontzettend gezond en heb je weinig tot geen extra zorg nodig? Dan kun je kiezen voor de voordeligste mogelijkheid. Door simpelweg geen persoonlijke wensen in te voeren krijg je de resultaten met de minste vaste kosten.

Kies een budgetpolis

Als jij geen zorg nodig hebt en je wilt het laagst mogelijke bedrag aan zorgpremie betalen, dan is een budgetpolis iets voor jou. Budgetpolissen zijn vaak gebonden aan een verplicht eigen risico van €385 en je betaalt een zeer lage premie. Let wel op de kleine lettertjes, iedere aanbieder heeft een ander aanbod en het kan soms zijn dat er ergens een addertje onder het gras zit verstopt. Waar je in ieder geval zeker van bent, is dat je een basispolis hebt met beperkte zorg. Je zult niet overal terecht kunnen met gezondheidsproblemen, je kunt alleen terecht bij de instanties die zijn verbonden aan jouw zorgverzekeraar.

Verhoog je eigen risico

Een andere manier om je kosten te verlagen is het verhogen van je eigen risico. De premie van de verzekering neemt hierdoor af. Het vrijwillig eigen risico is maximaal €500 per jaar. Deze kosten komen bij de vaste kosten van het eigen risico dat landelijk is vastgesteld, dit bedrag ben je verplicht te betalen. De vrijwillige eigen risico bepaal je helemaal zelf. Je hebt met een hoog eigen risico wel de mogelijkheid dat je hoge kosten krijgt wanneer er echt iets aan de hand is. Je bent namelijk verplicht om eerst je eigen risico te betalen voordat de zorg zal worden vergoed. Vind de goedkoopste zorgverzekeringen bij overstappen-zorgverzekering.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *