Welke verzekering moet je nemen voor de tandarts

Het bezoeken van een tandarts kan vaak veel kosten met zich meebrengen.  Een controle bij een tandarts in Schiedam kost vaak niet heel veel geld, maar voor een grote ingreep zoals een wortelkanaalbehandeling, ben je vaak honderden of duizenden euro’s kwijt. Daarom is het verstandig om een verzekering af te sluiten. Het verschil tussen wat een basisverzekering dekt en wat een tandartsverzekering dekt zal in dit artikel worden beschreven.

Een basisverzekering

Voor kinderen tot een leeftijd van 18 jaar is een basisverzekering vaak voldoende. Eén keer per jaar kan een kind gratis consult, mondhygiëne of vulling krijgen. Voor volwassenen is dit echter niet het geval. Alleen de bijzondere gevallen worden vaak vergoed. Denk hierbij aan een chirurgische ingreep. Hierdoor ben je met een basisverzekering uiteindelijk vaak toch veel geld kwijt bij een tandarts in Schiedam.

Tandartsverzekering

Voor mensen die vaak problemen hebben met het gebit is het zeker aan te raden om een tandartsverzekering af te sluiten. Vaak wordt er bij grote ingrepen zoals een wortelkanaalbehandeling 75% vergoed. Hierbij gaat het vaak om erg veel geld. Een tandartsverzekering is dus zeker het overwegen waard als je vaak problemen hebt met het gebit.

Kies naast een verzekering voor de juiste tandarts in Schiedam

Naast het kiezen van de juiste verzekering is het ook nodig om de juiste tandarts te kiezen in Schiedam. Veel tandartsen zijn niet de specialist die jij zoekt of zijn als persoon niet de persoon die jij graag zou willen. Tandheelkundige kliniek Schiedam heeft e de beste specialisten in dienst die veel ervaring hebben. Hierdoor kan je met een goed en fijn gevoel in de tandartsstoel gaan zitten.  Bij Tandheelkundige kliniek Schiedam krijg je bovendien een gratis Elektrische tandenborstel. Kijk op de website via deze link om een afspraak te maken met de tandarts in Schiedam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *